zon, sneeuw, snowboarden :D - Reisverslag uit Wenen, Oostenrijk van Kirsten Vegt - WaarBenJij.nu zon, sneeuw, snowboarden :D - Reisverslag uit Wenen, Oostenrijk van Kirsten Vegt - WaarBenJij.nu

zon, sneeuw, snowboarden :D

Door: Kirsten

Blijf op de hoogte en volg Kirsten

24 Februari 2011 | Oostenrijk, Wenen

Terwijl ik met mn huiswerk bezig was... bedacht ik me opeens dat er tijdens de wintersport ook wel een verhaaltje op Bloemm kon komen :D
Want reizen is reizen toch?

Momenteel zitten we met de halve familie (Patrick, Willeke, Jorik, Lianne, Lolke, Ellen, Ruben, Stefan, Britt, Mama, Papa, Ik) bij de winterbauer! Weer genieten dus :)
Na wat zieken (Britt & Kirs) en wat geblesseerde (Steef & Ruub) gaat alles hier geloof ik wel weer lekker!
Vandaag echt een perfecte wintersport dag... strak blauw lucht, zon, -5 tot -10 ongeveer, fijne sneeuw oftewel genieten:D

Snowboarden gaat wel weer lekker en ook Ruben en Stefan doen het goed! 's morgens fanatiek, 's middags wat rustiger aan. (lees: hoe ontwijk ik die boom optijd in het bergpad..)
Nu ligt iedereen met zn luie... ik bedoel natuurlijk na een dag hard werken ;) in het bubbelbad, niet slecht toch?

Weersverwachting voor de rest van de week:
Morgen 9.7 uur zon :D (-8 tot -12 op de berg, +1 in het dal)
Overmorgen 10.9 uur zon (-2 tot -14 op de berg, +6 in het dal)
Oftewel lunchen in de zon, goed insmeren, zonnebrillen op en gaan,heerlijk!

Liefs vanuit een zonnig oostenrijk!

xxx Kirs

p.s.
Ja jongens sorry, verschil moet er zo af en toe zijn... in Nederland gaat de zon ook wel weer schijnen... als wij terug komen :D

p.p.s.
School komt morgen wel weer... bubbelbad, ik ben onderweg ;)